Hornduurzaamgroen.nl

 

 

 

Samenwerking met Raedthuys Pure Energie

Samenwerking met Raedthuys volgens een coöperatief model dat al op veel plaatsen wordt toegepast

 

Raedthuys ontwikkelt sinds 1995 met succes windenergieprojecten. Vanaf het moment dat de eerste turbines een plaats kregen in het landschap is de onderneming sterk gegroeid. Zo heeft het bedrijf sinds haar oprichting veel expertise opgebouwd op het gebied van planvorming, vergunning trajecten en projectontwikkeling. Inmiddels  is Raedthuys uitgegroeid tot een onderneming die de kracht van alle specialismen bundelt: van ontwikkeling, financiering, verzekering, bouw en beheer van duurzame energieprojecten tot de levering van duurzame energie.

 

Daarnaast biedt Raedthuys de mogelijkheid om duurzaam te investeren en te beleggen in door haar geïnitieerde duurzame energieprojecten. Dit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. In 2013 is er vergunning verleend en subsidie ontvangen voor de bouw van 5 windparken met een totaal vermogen van 40 MW die vanaf dat jaar gebouwd kunnen gaan worden.

Raedthuys werkt continu aan de verbreding en vernieuwing van producten en projecten. Zo is in 2011 de start gemaakt met de ontwikkeling van  projecten op het gebied van zonne-energie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande spelers op de duurzame energiemarkt. Raedthuys heeft in haar bestaan ruim € 220 miljoen geïnvesteerd in wind- en zonne-energieprojecten in Nederland. Met deze duurzame productiemiddelen wordt nu voldoende groene stroom opgewekt voor zo’n 48.000 huishoudens. Met de komst van de nieuwe windparken zal er genoeg worden geproduceerd voor 75.000 huishoudens.

Wilt u meer weten over deze organisatie?

Kijk dan verder op deze website http://raedthuys.nl of download onze bedrijfsbrochure.

 

Energieleveringsbedrijf Pure Energie

Pure Energie is het duurzame merk van Raedthuys. Onder dit merk biedt Raedthuys duurzame producten aan, zoals duurzame energie, zonnepanelen en windobligaties. Samen met burgers willen zij een nieuwe weg inslaan. Door werk te maken van een duurzaam huishouden of een groen bedrijf. Hiervoor bieden zij u een eenvoudige basis: alle energie komt uit zon en wind en is opgewekt via eigen projecten, die altijd op Nederlandse bodem staan. Daarmee is de herkomst altijd volledig transparant.

 

Disclaimer

Aan informatie die door Horn Duurzaam Groen op deze website wordt geplaatst, kunnen geen rechten worden ontleend en bovendien kan Horn Duurzaam Groen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onvolledige en/of onjuiste informatie. Het is niet toegestaan om informatie vanaf deze website te kopiëren en te verstrekken aan andere personen of organisaties tenzij na toestemming van Horn Duurzaam Groen en met bronvermelding.